Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Владимир Алексејев

Бесниот Путин ја повлекува ФСБ од Украина!? “Рускиот цар” испраќа човек од голема…

Претседателот на Русија ја минимизира(ше) ФСБ, обвинувајќи ја за неуспеси за време на руската инвазија по извештаите кои пристигнаа за војниците кои одбиваат да соработуваат. Главната разузнавачка управа, односно Воено-разузнавачката