Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

водител

ВО БРИТАНИЈА НА ПРЕДИЗБОРНА ДЕБАТА ВОДИТЕЛОТ ПАДНА ДОДЕКА ЛИЗ ТРАС ОДГОВАРАШЕ НА ПРАШАЊЕТО ЗА…

Предизборната дебата меѓу британските конзервативци кои се натпреваруваат за премиерската позиција беше ненадејно прекината бидејќи министерката за надворешни работи Лиз Трас одговори на прашање за конфронтацијата со Русија. Лиз Трус

ДЕЈАН ПАНТЕЛИЌ СЕ ПОВЛЕКУВА ОД ТЕЛЕВИЗИЈАТА: Водителот се борел со страшна болест и по тој повод се…

Водителот во март итно беше опериран, а сега се огласи на мрежите и најави дека по долга битка со тешката болест засега кариерата ќе ја продолжи зад камерите. „Благодарам на колегите кои имаат добри телефони и филтeри, па испаѓам