Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Војо Американец

ВОЈО „АМЕРИКАНЕЦ“ БИЛ „ГОСПОДАР НА СМРТТА“ ВО БЕЛГРАД: Долго време сеел страв, па мистериозно…

Ниту Сретко Калиниќ, ниту Жељко Максимовиќ Мака немаат толку долг список на злосторства како тој. А тој е најголемиот убиец на белградскиот асфалт - Воисав Раичевиќ, наречен Војо Американецот, за чија судбина и денес ништо не се