Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

во сенка

Уапсени „банкари“ кои створиле „систем во сенка“, на криминалците им „испрале“ милиони евра! (ВИДЕО)

Со поддршка на Центарот за финансиски и економски криминал при Европол, шпанската и германската полиција разбија криминален синџир за перење пари, кој водел паралелен банкарски систем за криминалците. Три лица беа уапсени како