Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Габриел Ландсбергис

Ландсбергис: „Сега е времето да се постигне јасен исчекор без какво било одлагање на…

Неопходни се геостратешки одлуки налик на оние во 2004 и 2007 година, кои ќе го зајакнат европскиот курс на регионот, ќе го задржат кредибилитетот на Унијата во регионот и ќе ги одвратат влијанијата на останатите геополитички центри на