Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

гаранции

Одбраната на Мијалков: Имаме гаранција која е спроведена, а нашиот клиент е во притвор

Апелацискиот суд направи проценка на сите околности по опасност од бегство и Кривичниот совет требаше да го спроведе решението за нашиот клиент да излезе. Во овој момент имаме гаранција која е спроведена и не можеме да ја избришеме, а