Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

гаѓа

ОБЈАВЕНИ СЕ САТЕЛИТСКИ СНИМКИ ОД ИЗРАЕЛСКИТЕ НАПАДИ НА СИРИЈА: Ја гаѓаа базата на Четвртата дивизија…

Сателитските снимки ги потврдуваат најновите израелски напади врз Сирија, кои ја погодија базата на Четвртата дивизија и аеродромот во Дамаск. Неодамна објавените сателитски снимки ги открија целите на израелските напади на 27 април на