Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Генадиј Гудков

Поранешниот премиер на Русија тврди: “ДЕНЕШНИОТ ГОВОР НА ПУТИН ПОКАЖУВА ДЕКА Е СВЕСЕН ДЕКА НЕГОВАТА…

Поранешниот премиер на Русија, Михаил Касјанов изјави дека денешниот говор на рускиот претседател Владимир Путин покажал дека тој е свесен дека неговата војна пропаѓа. Касјанов истакна дека Путин сега е во неволја и дека - „ова е