Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

грабежи

Полицајците отидоа во војна, а паравоените групи ги преправија улиците: “Сѐ е полно со…

Од почетокот на руската инвазија пред речиси два и пол месеци, украинските градови се соочуваат со проблеми со одржување на редот. Покрај борбата против агресорите, војната доведе до зголемување на насилството и криминалот што на