Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

градоначалници

СДСМ: „Христијан Мицкоски денеска во Охрид промовираше проекти на СДСМ!”

„Христијан Мицкоски денеска во Охрид промовираше проекти на СДСМ. Овој проект што го промовираше Мицкоски за фекална канализација во Лескоец, како и проектот за реконструкција на улиците, односно сите проекти од Југозападниот