Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Грешка

Банка им го подобри Божиќ за илјадници луѓе: По грешка им уплатиле дури 155 милиони евра на сметките

Десетици илјади луѓе на божиќното утро беа пречекани од неочекуван добродетел - банката Сантандер, која по грешка уплатила 155 милиони евра на 75.000 сметки. Вработените во Сантандер сега брзаат да ги вратат парите, а оваа задача е