Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

гроб

Државни делегации, претставници на политички партии, поранешни функционери и претставници на…

По повод 119 годишнината од смртта на македонскиот револуционер Гоце Делчев државни делегации, претставници на политички партии, поранешни функционери и претставници на здруженија денеска положија цвеќе на неговиот гроб во црквата