Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

гувернерка

Ангеловска-Бежоска: „Редовните стрес-тестови покажуваат дека банкарскиот систем во целина е отпорен…

Новите закани коишто ги донесе корона-кризата докажаа дека банкарскиот сектор во регионот и кај нас е отпорен на шокови и има капацитет да им одговори на предизвиците коишто можат да произлезат од руско-украинскиот конфликт. За заштита