Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Дебора Џејмс

ТРАГИЧНА ИСПОВЕД НА ПОЗНАТАТА ВОДИТЕЛКА – “Прашање на време е кога болеста ќе го земе мојот…

На водителката на BBC, Дебора Џејмс, и е дијагностициран неизлечив рак на дебелото црево, кој и беше откриен во 2016 година. Од моментот кога ѝ кажале дека е болна и дека нема да преживее пред повеќе од пет години, таа ја започнала својата