Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Деловник

Поради МЕЃУСЕБНИ ПРЕПИРКИ, Собранието и по целодневната расправа не го утври дневниот ред!

Собранието денеска работеше по нова 71 седница, за која, и по целодневна расправа, сè уште не е утврден дневниот ред. За збор се пријавени 37 пратеници од опозицијата, а седницата ќе продолжи утре во 12 часот. Попладнето расправата