Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Динамит

Со 30 килограми динамит испрати порак до Маск: Финец незадоволен од цената на сервисот ја разнесе…

Финецот, кој беше шокиран од цената за замена на батеријата на неговиот Tesla Model S, одлучи дека минирањето на неговиот електричен автомобил со кукла на Илон Маск внатре ќе биде посоодветно решение. Сопственикот рече дека изгубил