Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Ди Велт

Шефицата на британската дипломатија ги повика западните сојузници да им помогнат на земјите ширум…

Шефицата на британската дипломатија, Лиз Трас, денеска ги повика западните сојузници да и помогнат не само на Украина, туку и на земјите во другите делови на светот да се одбранат од агресијата на автократските власти. Во уводникот