Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

договори

БОРБА ЗА НАСЛЕДСТВОТО НА ИМПЕРИЈАТА НА МИНО РАЈОЛА ВРЕДНО ПОЛОВИНА МИЛИЈАРДА ЕВРА! Цел свет се…

Синот Марио, внукот Виченцо, првиот соработник Хозе Фортес Родригез, адвокатот Рафаела Пимиента и портпаролот Енрико Тарки ќе мора да ја спасат агенцијата Ненадејната смрт на познатиот фудбалски агент Мино Рајола ја