Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

долга коса

Хари Мата Хари од почетокот на кариерата се присети како изгледал со долга коса (фото/видео)

Пејачот Хајрудин Варешановиќ или Хари Мата Хари важи за еден од најпопуларните вокали во Босна и Херцеговина, но и во регионот. Сега се сети на деновите од младоста и фризурата што некои можеби ја заборавиле. Во спомен на неговите