Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

долговечност

Ја нарекуваат „БИЛКА НА ДОЛГОВЕЧНОСТА“ – Чај направен од овој ЦВЕТ ГО ЗАЈАКНУВА ОРГАНИЗМОТ,…

Отстранува неправилности и штити! Според епот на Хомер, грчкиот јунак Одисеј бил затворен на остров. Кога конечно се вратил на брегот, ја сретнал божествената Наусика, убавата ќерка на кралот. Тајната на нејзината убавина беше во

СЕКОЈДНЕВНА РУТИНА: Ова се навиките на кои кралицата Елизабета им ја должи својата долговечност!

Кралицата Елизабета има прилично ефикасна вечерна рутина која и помага да се одмори добро. Сите знаеме колку е важен добриот сон, а таа личност има 96 години, што би значело дека нејзините совети за здрави навики треба да вредат злато.