Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Дорчол

КОГА МУ ИЗГОРЕ КАФУЛЕТО, ЛУКА СЕ ПРЕСЕЛИ НА ДОРЧОЛ: На крајот, убиен пред зградата во која живееше…

Професионален убиец со пиштол со придушувач го убил Лука Перенчевиќ, во теретана, пред очите на неколку негови пријатели и побегнал. Перенчевиќ се преселил од Бањица, каде што пораснал, кога дознал дека ќе стане татко. Но, тој беше