Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Драган Маринковиќ Маца

Драган Маринковиќ Маца ќе оди на трансплантација на коса: „За некои работи НИКОГАШ НЕ Е РАНО!“

Водителот и актер, Драган Маца Маринковиќ, реши да направи трансплантација на коса. За оваа одлука на Инстаграм ги извести своите 200.000 следбеници. „За некои работи никогаш не е доцна“... За овие НИКОГАШ не е РАНО“, напиша на