Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

европска идеја

Радев: „Македонија ќе значи дека ја прифаќа европската идеја доколку го промени Уставот и додаде…

Европската перспектива на Република Северна Македонија нема алтернатива и е стратешка цел на Бугарија, изјави претседателот на Бугарија Румен Радев. Сепак, нејзината интеграција не може да се случи без претходно да се гарантираат