Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Европска Конфедерација

Практичен предлог на Енрико Лета: Бара итна трансформација на ЕУ во Европска Конфедерација со сите…

Поранешниот италијански премиер Енрико Лета во интервју за белгискиот весник „Ле Соар“ бара ЕУ итно да се трансформира во Европска Конфедерација со сите земји кандидати и аспиранти за членство во Унијата, меѓу кои и Украина, јави