Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

еколошка акција

Данела Арсовска учествуваше во еколошка акција за чистење во Градскиот парк во Скопје! (ФОТО)

Градоначалничката на Град Скопје Данела Арсовска денеска во Градскиот парк учествуваше во еколошка акција за чистење, како дел од низата акции кои Градот Скопје ги поддржува и реализира во следниот период. На иницијатива на