Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Жан Ив Ле Дриен

САД: “Време е Македонија и Албанија да продолжат заедно во следната фаза од процесот на пристапување…

САД на билатерална основа водат разговори со Бугарија и Северна Македонија да ги решат билатералните спорови брзо бидејќи време е Северна Македонија и Албанија да ги започнат предпристапните преговори со ЕУ, порачаа од Стејт