Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

жител

Мета: „Албанија е последна во Европа според бројот на лекари по глава на жител!“

Албанскиот претседател, Илир Мета, во реакција на Фејсбук наведува дека Европската фондација за квалификувани човечки ресурси ја рангира Албанија како последна земја во Европа според бројот на лекари по глава на жител, додавајќи дека