Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Жоушан

ВОЗНЕМИРУВАЧКИ СЦЕНИ НА НЕБОТО ГИ ИСПЛАШИ ГРАЃАНИТЕ – На социјалните мрежи се појавија…

Невообичаена појава во Кина, т.н. „црвено небо“, ги преплаши луѓето во оваа земја кои тврдат дека тоа е лош знак. На видео снимките објавени на социјалните мрежи се гледаат исплашени граѓани во Кина кои снимиле како небото ја менува