Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

запалил

СТРАВ И УЖАС ВО НОВ БЕЛГРАД: Несреќен човек се запалил во близина на трговскиот центар!

Случајни минувачи денеска присуствуваа на ужасна сцена во Нов Белград кога маж се запалил во близина на големиот трговски центар. Непријатната глетка се случила пред очите на група работници кои веднаш притрчале да го изгаснат