Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

зрна

Пронајден половина тон кокаин во контејнер со вреќи со зрна кафе наменети за фабриката „Неспресо“!

Повеќе од 500 килограми кокаин, за кој се проценува дека вреди повеќе од 50 милиони швајцарски франци, се пронајдени во контејнер со вреќи со зрна кафе наменети за фабриката Неспресо во градот Ромонт во западна Швајцарија, соопшти