Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

избегнувал

ТИТО ОТСЕКОГАШ ГО МРАЗЕЛ ОВОЈ ГРАД: Тоа е единственото место во Југославија кое го избегнувал, а…

Јосип Броз Тито за време на 35-годишното владеење со Југославија избегнуваше само еден град на целата територија на СФРЈ! Тој бил во него дури седум пати, но секогаш во минување. Секогаш беше на пат, на пат за Ужице. Историчарите