Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

изгубен

Бојченко информира дека е изгубен контактот со борците внатре во „Азовстал“!

Градоначалникот на Мариупол Вадим Бојченко изјави дека се водат тешки борби во челичарницата Азовстал, „каде што украинските сили го бранат својот последен џеб на контрола во градот“. Бојченко за украинската телевизија информира