Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

истражувачка

ОТКРИЕН ИДЕНТИТЕТОТ НА „ЛА ЏОКОНДА“: Оваа истражувачка е убедена во она што го тврди!

„Верувам дека тоа е Бјанка Џована Сфорца, најстарата ќерка на Лудовико Ил Мора и сопруга на Галеацо Сансеверино, која беше пријателка на Леонардо.“ Судејќи според најновите истражувања во Италија, се чини дека вековната енигма на