Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

кавачки клан

СОПРУГАТА НА ЗВИЦЕР БИЛА СЛЕДЕНА ОД ШКАЉАРЦИТЕ И ПОЛИЦИЈАТА: Еве како убавата Тамара ги довела…

Според „Побједа“, Тамара Звицер, сопругата на побегнатиот водач на кавачкиот клан, Радоје Звицер, била мета на црногорската полиција на почетокот на 2020 година. Според нив, полицијата будно го следела движењето на сопругата на