Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

кардиолог

Како да ја препознаеме срцевата аритмија и поради кои причини се јавува

Аритмијата претставува пореметување на срцевиот ритам, а настануваат поради нарушувањата во создавањето или спроведувањето на електричен импулс кој што е одговорен за работа на срцето. "Аритмиите предизвикуваат вашето срце да чука

ПРОЧУЕН КАРДИОЛОГ ОТКРИ КОИ ДВА ВИТАМИНА СЕ ПИЈАТ СЕКОЈ ДЕН: А постарите од 50 години треба да го…

Покрај движењето и витаминот Ц, земајте и витамин Д3, од 2-5.000 интернационални единици, а оние повозрасните кои имаат над 50 години треба да пијат и аспирин од 100 милиграми. Аспирин затоа што ако некој вирус влезе и ја попречи