Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Катрин Де Бол

Извршната директорка на ЕВРОПОЛ со онаа „старата разузнавачка“: „СЛЕДЕТЕ ЈА ТРАГАТА НА ПАРИТЕ!“

Македонската полиција е веќе на високо ниво во соработката со ЕВРОПОЛ. Сега треба да се утврдат следните чекори и да се следат парите на криминалните организации, е пораката што ја упати во интервјуто за МИА извршната директорка на

Директорот на БЈБ, Тасевски, оствари средба со извршниот директор на ЕВРОПОЛ, Катрин Де Бол!

Директорот на Бирото за јавна безбедност (БЈБ), Сашо Тасевски денеска во пресрет на Регионалната конференција на директори на полициски служби на тема „Борба против организиран криминал: предизвици и поддршка“, што од утре ќе се