Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Киевски Мајдан

ОВА БИ МОЖЕЛО ДА БИДЕ ПОСЛЕДНАТА ПОРАКА НА КОМАНДАНТОТ НА „АЗОВЦИТЕ“?! Прокопенко испраќа очајнички…

Денис Прокопенко, е име што сме го слушнале многупати од почетокот на војната во Украина и опсадата на Мариупол, град на Азовското Море во регионот Донбас. Неговите видео-пораки можевме да ги видиме во неколку наврати, бидејќи Азов е