Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

кинески

АВСТРАЛИСКИОТ МИНИСТЕР ЗА ОДБРАНА ГО ОЦЕНИ КАКО „ЧИН НА АГРЕСИЈА“ ПРИСУСТВОТО НА КИНЕСКИОТ ШПИОНСКИ…

Австралискиот министер за одбрана Питер Датон изјави дека присуството на кинескиот шпионски брод кој беше следен кај западниот брег на Австралија е „чин на агресија“ од страна на Пекинг. Австралија минатата недела следеше шпионски

Кинески репортери отишле да ја снимат евакуацијата во Мариупол, па сведоци биле на ДРАМАТИЧЕН…

Кинеската ТВ станица Феникс испрати свој тим на новинари од линијата на фронтот во источна Украина да оди во Мариупол на 6. мај и да известува за евакуацијата на цивилите од страна на Обединетите нации, Меѓународниот комитет на