Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Кисок

Ако сте жедни, не одете во киоск: Необичната одлука на градските власти на Пула ги разбесни…

На една од претходните седници на Советот на град Пула беше донесена нова одлука за комунален ред. Не би било и некоја важна одлука доколку практично не ја забранеа продажбата на пијалоци по киосци. Необичната одлука е донесена на 23