Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

командант

КОМАНДАНТОТ НА АЗОВСКИОТ ПОЛК: „Водиме КРВАВИ БИТКИ! Горд сум на своите војници!“ (ВИДЕО)

Командантот на Азовскиот полк, потполковник Денис Прокопенко, во видео порака ја опиша драматичната ситуација во фабриката за челик Азовстал во Мариупол. „70-ти ден по ред Мариуполскиот гарнизон се соочува со супериорни