Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Коцевје

Голем пожар и силна експлозија во хемиска фабрика во Словенија – повредени над 20 вработени!…

Голема експлозија и пожар избувнаа во хемиската фабрика „Меламин“ во Словенија, објавија тамошните медиуми. https://twitter.com/DC43/status/1524646618724720642?s=20&t=pB8hzbJwfa-7K6HvMzyDSg Видеата покажуваат огромен облак од