Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Кристина Квиен

Нова најава на дипломатите од САД за Украина: “Безбедносните експерти ја оценуваат ситуацијата, до…

Главниот фокус на борбите во Украина моментално се префрли од главниот град на земјата на исток и југ од земјата односно во областа Донбас. „Постои можност американската амбасада во Украина, доколку дозволат условите, повторно да биде