Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Крис Пари

“НОВАТА НУКЛЕАРКА НА РУСИЈА НЕ НЕ ИСПЛАШИ“ – врвен експерт од Велика Британија им порача на…

Рускиот пропагандист и телевизиски водител неодамна и се закани на Велика Британија дека претседателот на Русија, Владимир Путин, нивната земја може да ја претвори во „радиоактивна пустина“. Поради жестоката поддршка за Украина преку