Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Купола

Кинески репортери отишле да ја снимат евакуацијата во Мариупол, па сведоци биле на ДРАМАТИЧЕН…

Кинеската ТВ станица Феникс испрати свој тим на новинари од линијата на фронтот во источна Украина да оди во Мариупол на 6. мај и да известува за евакуацијата на цивилите од страна на Обединетите нации, Меѓународниот комитет на