Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Кјерсти Клебо

Министерот Спасовски оствари средба со генералната директорка за кадровска политика од норвешкото…

Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, денеска оствари работна средба со генералната директорка за кадровска политика во норвешкото Министерство за одбрана, Кјерсти Клeбо. На средбата одржана во МВР, е потенцирана