Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

лажат

ВЛАДИМИР ПУТИН ПОНИЖЕН: Хакирана страницата на руската државна телевизија: „ТВ И ВЛАСТИТЕ ЛАЖАТ!“

Владимир Путин беше понижен, кога на страницата на руската државна телевизија на интернет, се најдоа пораки од анти-воени демонстранти за време на националниот „Ден на победата“, оценува британски Експрес. Денеска, 9 мај, Русите ја