Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Мадам

Дали Максвел ќе пропее? „Мадамот“ на Епштајн би можела да обвини неколку познати лица, а веќе…

Ја нарекоа „Мадамот на Епштајн“. Гислејн Максвел со години е соработник на еден од најпознатите сексуални предатори во светот, а сега е осуден за трговија за сексуални цели и голем број други обвиненија. Прашање е дали таа ќе „пропее“ и ќе