Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Македонец

Стерјовски: „Македонец претседател на Албанија, зошто да не, во Црна Гора избраа Албанец за…

Лидерот на единствената македонска партија во Албанија, Македонска алијанса за европска интеграција, МАЕИ, Васил Стерјовски за албанската национална телевизија МЦН, на прашањето во врска со предлогот на партијата Македонец да биде