Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Македонски културен центар

Арсовски: „Македонскиот културен центар во Благоевград се планира да биде отворен до крајот на…

Македонскиот културен центар во бугарскиот град Благоевград се планира да биде отворен до крајот на годината, а неговото име ќе се определи во комуникација со нашиот Институт за национална историја, информира владиниот портпарол Душко