Вие имате прво да ја знаете вистината
Таг

Максим Каменецки

“ТАМУ ЌЕ СЕ ВОДАТ НАЈЖЕСТОКИТЕ БИТКИ“ – Врвен експерт ја открива главната цел на Русија:…

Целиот свет внимателно го следеше вчерашниот говор на претседателот на Русија, Владимир Путин на прославата на „Денот на победата“ во Москва, а професорот Максим Каменецки од Институтот за меѓународни односи во Киев смета дека рускиот